Spread the love

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, anunță vineri îndeplinirea a ultimei promisiuni din cele făcute în 2016. Țuțuianu va fi înlocuit în aceste zile de președintele ales, Mihai Lupu.

Vineri, Țuțuianu a transmis că a semnat contractul de începere a lucrărilor pe traseul DJ 226 – Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu.

„Astăzi și ultima promisiune făcută constănțenilor a fost dusă la îndeplinire! Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere a județului Constanța continuă. Atunci când este vorba de dezvoltarea județului, suntem obligați să facem toate eforturile posibile, iar finanțările nerambursabile atrase de Consiliul Județean Constanța în ultimii patru ani, contribuie la dezvoltarea județului și creșterea calității vieții locuitorilor. Astăzi am semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu”. Este un proiect extrem de important, care face parte din portofoliul vast de proiecte derulate de Consiliul Județean Constanța. Valoarea contractului este de peste 18 milioane de euro din fonduri europene și va contribui la eficientizarea rețelei de drumuri din județul nostru. Consider că este o mare realizare în ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere și creșterea siguranței pe drumurile județene. Un trafic interjudețean fluent aduce cu sine o dezvoltare a schimburilor comerciale și a circulației între localități”, a precizat Horia Țuțuianu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *