Țuțuianu s-a întâlnit cu secretarul general al Ministerului Agriculturii: „Sectorul agricol reprezintă un punct important pe lista obiectivelor mele”!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a avut, joi, o întâlnire de lucru cu secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Gheorghe Sava. Secretarul a acceptat invitația președintelui CJC, pentru a discuta despre dezvoltarea fermelor, finalizarea proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile, dar și despre despăgubirea celor afectați de fenomenele meteo extreme.

„Sectorul agricol și implicit dezvoltarea acestuia reprezintă un punct important pe lista obiectivelor mele, iar rezultatele nu vor întârzia să apară pe termen mediu si lung! A participat la discuțiile de azi directorul APIA, Dan Burlacu și am dezvoltat mai multe subiecte, din care amintesc porturile și satele pescărești, întrucât se va deschide o axă la MADR pentru aceste proiecte”, a spus președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Țuțuianu, la întâlnire cu primarii din județ. „Implementarea PNDL trebuie să se realizeze cu succes!”

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*