Țuțuianu (PSD): „Sper ca Guvernul să-și facă treaba și să acorde la timp mult promisele despăgubiri pentru HoReCa”

Deputatul social-democrat constănțean Marius Horia Țuțuianu consideră că este pe deplin admirabil modul în care industria HoReCa luptă pentru supraviețuire.

După o dublă lovitură încasată în plin, întâi pandemia, apoi bătaia de joc a Guvernului, cu o alocare de compensare a pagubelor de 1 miliard de lei, în loc de 2,5 miliarde, atât cât erau promise inițial, HoReca se relansează și o face frumos și sănătos”, arată Țuțuianu, care arată cu degetul spre Guvern și pe care îl acuză că „nu numai că nu au sprijinit, ci au adus aproape în pragul falimentului segmentul HoReCa”:

Cu atât mai admirabile aceste inițiative în contextul în care politicile de guvernare nu numai că nu au sprijinit, ci au adus aproape în pragul falimentului segmentul HoReCa- prin închiderea de multe ori nejustificată a unităților sau prin neacordarea la timp a compensațiilor care oricum sunt mult prea mici, comparativ cu pierderile. Să nu uităm, HoReCa înseamnă: 40.000 de societăți comerciale ce plătesc taxe și impozite 400.00 de angajați ( 10% din numărul total al angajaților care activează în privat) Industria ospitalității rămâne un motor important al economiei, mai ales aici pe litoral. Merită toată susținerea. Sper ca, măcar în cel de-al doisprezecelea ceas, Guvernul să-și facă treaba și să acorde la timp mult promisele despăgubiri”, a transmis Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *