Țuțuianu (PSD), după ce Cîțu a aruncat aproape toți banii din Fondul de Rezervă pentru primăriile PNL: „Cât de josnic poți să fii?”

Premierul demis Florin Cîțu și-a plătit datoriile față de colegii liberali, care l-au pus șef la partid, dar a… nenorocit o țară întreagă. Cîțu a alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR! De altfel, în privința județului Constanța, procentul depășește 90%! Suma totală alocată județului Constanța se ridică la 71.437 milioane lei, din care 64.992 milioane către primăriile PNL și 1.619 milioane către primăriile PSD. Mai exact: 90,97% către primăriile liberale și doar 2,27% pentru cele conduse de social-democrați!

După această alocare, deputatul social-democrat constănțean Marius Horia Țuțuianu a… luat foc:

Pe principiul cine împarte parte-și face, ieri, Cîțu a dat una dintre ultimele sale lovituri! Printr-o hotărâre de Guvern, puțin spus discreționară, demisul premier a alocat peste 80% din banii pentru primăriile PNL și UDMR, condamnând la subdezvoltare restul comunităților, doar pentru că sunt conduse de primari PSD. La Constanța, primăriile PNL au primit 90,97%, în timp ce primăriile PSD au primit doar 2,27% din suma alocată administrațiilor publice locale din județ. Fără niciun criteriu, decât acela al culorii de partid!!! Iată cum își plătește Cîțu funcția câștigată la Congres! Cât de josnic să fii??? Urmează plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern și atacăm HG-ul prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă!!”, a transmis deputatul Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Țuțuianu (PSD), după ce Cîțu a aruncat aproape toți banii din Fondul de Rezervă pentru primăriile PNL: „Cât de josnic poți să fii?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *