VIDEO Țuțuianu (PSD) a solicitat 132 milioane lei, pentru reabilitarea malului surpat de la Cumpăna: „40 de familii o să cadă în Canal…”

Deputatul social-democrat constănțean Marius Horia Țuțuianu a formulat o serie de amendamente la dezbaterile pe proiectul Legii bugetului de stat. Printre ele, unul referitor la malul surpat de la Cumpăna, unde zeci de familii riscă să cadă în Canal, din cauza lucrărilor de reabilitare care întârzie nejustificat de mult.

În Ședințele comune ale Comisiilor pentru buget, finanțe și bănci am cerut alocarea sumei de 132 de milioane lei, din bugetul Ministerului de Finanțe, pentru realizarea, de urgență a lucrărilor de reabilitare a taluzului afectat de aluncările de teren din zona malului stâng al canalului Dunăre Marea Neagră, Cumpăna. Locuințele a 40 de familii din Cumpăna riscă să se prăbușească în Canalul Dunăre Marea Neagră. Ce fac parlamentarii PNL-USRPLUS? Resping amendamentul. Demonstrează încă o dată că nu le pasă de viețile acestor oameni, de avuția acestora strânsă într-o viață. RUȘINE! Dacă situația se va agrava, veți fi direct responsabili”, a spus Țuțuianu:

Amintim că Legea bugetului de stat a fost adoptată în comisiile parlamentare, iar toate amendamentele opoziției au fost respinse. Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni luni, de la ora 16,00, în şedinţă comună pentru dezbateri în plen, urmând ca marţi să fie dat votul final la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.