Țuțuianu, prezent la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor: „Multiculturalitatea noastră va demonstra apropierea de celelalte popoare”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, se află în aceste zile la Bruxelles. Țuțuianu participă la cea de-a 134-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor, conducând delegația română care a propus în cadrul discuțiilor „proceduri legate de viitoarele alegeri europarlamentare”.

CITEȘTE ȘI:

„În contextul președinției României la Consiliul Uniunii Europene am răspuns invitației de a participa la ExpoRomânia, un eveniment care s-a desfășurat în cadrul Parlamentului European și care a avut ca scop promovarea imaginii țării noastre în Europa, dar și descoperirea sau redescoperirea valorilor comune ale culturii românești cu celelalte culturi europene. Cred că prin aceste acțiuni România va avea o imagine tot mai bună în Europa, iar multiculturalitatea noastră va demonstra apropierea de celelalte popoare”, a spus Marius Horia Țuțuianu.

tutuianu

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.