Țuțuianu (președinte CJ Constanța): „Să PROMITEM că nu vom uita jertfa înaintașilor și, mai presus de orice, faptul că TREBUIE să ne păstrăm țara unită și independentă!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat duminică la evenimentele prilejuite de sărbătoarea Zilei Naționale a României atât la Năvodari cât și la Constanța. Țuțuianu a arătat faptul că „suntem și vom fi un popor care nu și-a uitat niciodată eroii”.

„Avem o istorie zbuciumată, însă strămoșii noștri s-au luptat pentru un țel precis: o țară unită, un stat independent! Acum trăim clipe storice, 101 ani de la Marea Unire a tuturor principatelor române. Am fost, suntem și vom fi un popor care nu și-a uitat niciodată eroii și a cinstit memoria acestora. Ziua Națională a României este ziua în care în orice colț al tării ne-am afla trebuie să promitem că nu vom uita de unde venim, jertfa înaintașilor și, mai presus de orice, faptul că trebuie să ne păstrăm țara unită și independentă, cum am primit-o la rândul nostru. Suntem obligați să lasam moștenire o Românie liberă și dârză. La 101 ani de la momentul în care la Alba Iulia se înfăptuia visul unei națiuni, Marea Unire, am prezentat omagiile mele, tuturor celor care au luptat pentru România, la ceremoniile organizate în Constanța și Năvodari. Cinste eroilor noștri! La mulți ani, România!”, a transmis Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *