Țuțuianu, la Summit-ul european al regiunilor și orașelor: „Militez pentru o Europă unită, puternică și într-o continuă dezvoltare”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat, în perioada 14-15 martie, la București, la cel de-al 8-lea Summit european al regiunilor și orașelor. Summit-ul s-a intitulat „(Re)Construirea EUropei”, iar Țuțuianu a fost prezent în calitate de membru titular din partea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

„Evenimentul a reunit lideri europeni, naționali, regionali dar și locali din tot spațiul european, pentru a dezbate viitorul Europei și modul în care cetățenii, prin intermediul nostru, al autorităților locale, pot lua parte la proiectul construcției europene. Summitul a fost deschis de domnul Karl-Heinz Lambertz, Președintele Comitetului European al Regiunilor și de doamna Viorica Dăncilă, Prim-ministrul României. În această perioadă, în care România asigură președinția Consiliului Uniunii Europene, am militat pentru o Europă unită, puternică și într-o continuă dezvoltare. Având în vedere alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an, în cadrul summitului s-a adoptat o declarație a liderilor privind viitorul Europei și a locuitorilor acesteia”, a spus Marius Horia Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*