Țuțuianu, în vizită la copiii din centrele de plasament ale DGASPC: „Voi încerca să le ofer tuturor sărbători cât mai frumoase!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de fostul fotbalist internațional, în prezent investitor în Constanța, Ciprian Marica, au fost în vizită, vineri, la copiii din centrele de plasament din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

tutuianu marica

„Am încercat să aflu de la cei mici ce își doresc de la Moș Crăciun, iar cu cei mari am discutat despre ce își doresc să facă în viitor. Cred că această perioadă este cea mai dificilă pentru cei din centrele de plasament, tocmai din cauza lipsei căldurii unui cămin. Voi încerca să le ofer tuturor sărbători cât mai frumoase, iar astăzi, îndrăgitul fotbalist Ciprian Marica a intrat în rolul ajutorului lui Moș Crăciun. Împreună am reușit să facem celor mici o bucurie. Cu siguranță Moș Crăciun va mai trece pe la ei, cu alte cadouri și surprize dulci”, a spus Țuțuianu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.