Țuțuianu îl trimite pe Bola… în munți „pentru deplină armonie războinică”! Invitație pentru Huțucă: „Să ne întâlnim FAȚĂ ÎN FAȚĂ după ce vine din VACANȚĂ!”

Un adevărat război se duce în aceste zile în Consiliul Județean Constanța, unde alianțe se fac și se desfac și, după ședința ordinară de miercuri în cadrul căreia s-au trântit mai multe proiecte, luptele nu se opresc!

CITEȘTE ȘI:

Miercuri noapte, liberalii constănțeni au trimis un comunicat de presă, asumat de președintele organizației județene Bogdan Huțucă, prin care l-au atacat pe președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, punctând faptul că alocă bani discreționar în județ.

A doua zi, Țuțuianu a reacționat virulent, arătând faptul că liberalii insistă să îi mintă pe cetățenii județului Constanța.

CITEȘTE ȘI:

După această reacție, liberalii nu s-au lăsat mai prejos și au apăsat pe pedală, scoțând un as din mânecă la care conducerea CJC nu se aștepta: alianța PNL – PMP! Vineri dimineață, un alt comunicat al PNL, asumat și acesta de Huțucă, a anunțat dorința de convocare a unei ședințe extraordinare pentru alocarea transparentă a fondurilor în județ.

CITEȘTE ȘI:

„Bola să plece în munți. Dacă facem ședința aia, nu e clar că votăm același lucru? Huțucă să vorbească cu mine după ce vine din vacanță!”

Toate aceste reacții și comunicări l-au iritat pe președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, care și-a adus aminte de dorința unui consilier județean liberal, Bogdan Bola, de a pleca în munți. Ironic, Țuțuianu i-a recomandat rezistența armată… Totodată, Țuțuianu l-a prins în corzi pe Bogdan Huțucă, susținând că acesta este în vacanță și, astfel, nu se poate recomanda ca apărător al constănțenilor și, prin urmare, îl invită la o discuție față în față:

„Pot să înțeleg opoziția politică, nu pot să înțeleg absurdități, minciuni și presiuni fără finalitate benefică! Este a treia oară când le transmit colegilor liberali din CJC că singurii care nu vor să aloce bani pentru primarii județului Constanța sunt chiar ei, liberalii! Campania de dezinformare începută în aceste zile o încadrez în registrul electoral, întrucât în afară de țipete și acuzații în spațiul public nu am văzut din partea domnilor liberali nici o propunere concretă! Dacă facem acea ședință extraordinară pe care au propus-o, nu e clar că vom vota exact același lucru pe care consilierii județeni ai PSD, implicit eu și aparatul administrativ am pus pe ordinea de zi la ultima ședință? Dincolo de faptul că această dispută electorală inițiată de opoziția liberală se va concretiza prin ieșirea adevărului la suprafață și desumflarea acuzațiilor nefondate ale PNL Constanța, le doresc succes în privința proaspetei lor achiziții (Claudiu Palaz – n.r.)! De acum, un anumit domn consilier județean liberal poate să plece în munți (Bogdan Bola – n.r.), așa cum a anunțat că își dorește, alături de „echipa județeană de airsoft”, în deplină armonie războinică! Dar, eu sunt curios din ce ipostază domnul deputat Bogdan Huțucă mă atacă pe mine. Din postura de candidat la Primăria Constanța? La Consiliul Județean Constanța? La Consiliul Național al PNL? Domnul Huțucă nu își asumă nici o ipostază, în afară de aceea de a fi în vacanță în aceste zile și a mă ataca prin postări pe Facebook! Îl invit pe Bogdan Huțucă să discutăm față în față după ce se întoarce din vacanță!”, a spus Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.