Țuțuianu, după numirea lui Moga în funcția de ministru al Afacerilor Interne: „Mi-aș dori să asigure o dotare mai mare pentru oamenii legii din județul Constanța”

Comitetul Executiv Național al PSD din 15 iulie a decis ca Ramona Mănescu (din partea ALDE) să preia funcția de ministru al Afacerilor Externe, Nicolae Moga (senator PSD Constanța) să preia funcția de ministru al Afacerilor Interne și Mihai Fifor (senator și secretar general PSD) să fie desemnat vicepremier pe Parteneriate Strategice. Cele trei propuneri au fost înaintate în aceeași zi către președintele României, Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI:

Miercuri, șeful statului a semnat decretele de numire ale celor trei și, astfel, Nicolae Moga este noul ministru al Afacerilor Interne.

Decretul de numire semnat de Iohannis îl bucură pe președintele Consiliului Județean Constanța și, totodată, coleg de partid al lui Moga, Marius Horia Țuțuianu.

„Județul Constanța are un reprezentant în Guvernul României, mi-aș dori mai mulți pe viitor. (…) În primul rând, este senator la al treilea mandat, cunoaște toate instituțiile statului, modul de lucru al fiecărui minister. Cunoscându-l foarte bine, este recomandat pentru această funcție, îi urez succes și să gestioneze foarte bine”, a spus Țuțuianu.

Referitor la așteptările pe care le are de la Nicolae Moga, Țuțuianu a precizat că nu poate în mod expres să îi solicite ceva, dar îl poate… ruga să asigure dotare corespunzătoare pentru structurile MAI din județul Constanța. De asemenea, președintele CJC a mai amintit că Moga este și un artizan al spitalului regional din Constanța.

CITEȘTE ȘI:

„O dotare mai mare a oamenilor de ordine din județul Constanța! Avem două milioane de turiști în sezonul estival, este o nevoie de pază. Ați văzut zilele trecute că am dat Poliției acele teste antidrog. Sunt zeci de cazuri anual pe litoral cu oameni depistați… Pentru mine asta este primordial: să îi doteze pe cei de la ISU, din Poliție… Nu pot să îi cer, dar ca prieten, ca membru PSD, pot să îl rog. (…) Va interveni ca acest spital regional să se facă cât mai repede. Ne-am asumat cu toții!”, a mai spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *