Țuțuianu, dezlănțuit pe PNL Constanța: „Acești capitaliști cu fețe de tovarăși, confundă drumurile și interpretează legea!”

A fost circ mare, miercuri, în ședința Consiliului Județean Constanța, unde liberalii, la pachet cu consilierii județeni ai PMP, au trântit două proiecte de hotărâre care vizau alocarea unor sume de bani tuturor primăriilor din județ.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii au reclamat alocarea discreționară, sugerând faptul că președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, împarte banii după cum vrea și, mai grav, îi văduvește pe primarii liberali de fonduri. De partea cealaltă, Țuțuianu a arătat că liberalii sunt ipocriți, întrucât toate primăriile din județ primesc bani.

Cearta a continuat și după ședința de ieri, aproape de miezul nopții liberalii constănțeni trimițând un comunicat de presă, asumat de președintele Bogdan Huțucă, în care au punctat faptul că „grupul consilierilor județeni PNL Constanţa a ajutat prin votul său la stoparea unei nedreptăţi si unui abuz de putere, care creează o discriminare profundă între cetățenii acestui județ”.

„O nouă tentativă din partea președintelui CJC, Horia Țuțuianu, de a nedreptăți primăriile liberale din județ a eșuat lamentabil după ce consilierii județeni PNL au votat împotriva proiectului de hotărâre inițiat de șeful pesedist al CJC. Țuțuianu a încercat să favorizeze primăriile pesediste și să le aloce sume mari de bani în detrimentul celor liberale”, au precizat liberalii constănțeni.

„Huțucă promite funcții primarilor liberali și nu le poate asigura. Dacă se mint între ei, ce să mai vorbim de relația PNL – cetățean?”

Reacția președintelui CJC la comunicatul liberalilor nu s-a lăsat așteptată, Țuțuianu arătând că PNL Constanța este lovit de… ipocrizie, minciună și dezinformare intenționată a cetățenilor. Totodată, Țuțuianu a transmis un mesaj și pentru Bogdan Huțucă.

„Observ că PNL Constanța persistă în minciună și insistă să îi dezinformeze pe cetățenii județului Constanța. Le aduc aminte acestor capitaliști cu fețe de tovarăși că, de exemplu, pentru primăria liberală de la Valu lui Traian a fost prevăzută alocarea un milion de lei sau câte jumătate de milion de lei la primăriile liberale de la Mihail Kogălniceanu sau Eforie. Toate, absolut toate primăriile din județ – deci și cele liberale – urmau să primească bani pentru dezvoltare locală. Recomand grupului de consilieri județeni PNL să nu mă mai certe pe mine prin comunicate de presă electorale și să le explice colegilor lor, primarii liberali, de ce au votat ca să nu primească bani! Nu intenționez să dezvolt inutil acest dialog inițiat de liberali și inoculat cu ură și fanatism, pentru că, așa cum am mai spus, la Consiliul Județean Constanța nu avem un sac cu bani, din care Țuțuianu împarte după cum vrea. Există direcții ale aparatului administrativ care analizează cererile primarilor și închei prin a puncta acest maximum de ipocrizie politică a PNL Constanța: drumurile comunale sunt cele care leagă localitățile între ele și unde Consiliul Județean Constanța nu are atribuții sau responsabilități. Atât consilierii județeni liberali, cât și primarii care au depus cereri în acest sens, au confundat străzile din interiorul localităților cu cele din exterior! Le-am explicat asta și în ședință, dar nu au vrut să înțeleagă și s-au apucat de scris la 12 noaptea… Amatorismul politic și defectele de caracter sunt tot mai constante la PNL Constanța și, referitor la „examenul democrației” pe care domnul Huțucă mi-l recomandă, îi recomand să își vadă de propria sa „democrație”, unde primarii liberalii trag de el pentru funcții pe care le promite și nu le poate asigura! Dacă se mint între ei, ce să mai vorbim de relația PNL – cetățean? Sau vrea, domnul deputat, să vorbim de relația Huțucă – un anumit europarlamentar? (Rareș Bogdan – n.r.)”, a spus Marius Horia Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.