Țuțuianu (CJC) la final de mandat: „Au fost patru ani cu nenumărate provocări, dar cu un număr RECORD de proiecte demarate!”

Consilierii județeni constănțeni s-au reunit joi în ultima ședință a actualului format. Duminică avem alegeri locale și, prin urmare, configurația politică va arăta altfel. La finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a făcut o scurtă radiografie a mandatului 2016 – 2020:

Au fost mai bine de patru ani cu nenumărate provocări, cu un număr record de proiecte demarate, pentru realizarea lor vreau să mulțumesc ehipei, aparatului CJC, care mi-a stat alături și cu ajutorul căruia am rezolvat probleme care păreau, câteodată, fără soluții. Împreună cu ei, oameni de înaltă probitate profesională, am reușit să realizăm programe importante pentru județul Constanța. O contribuție importantă au avut-o și colegii consilieri, cu care am petrecut patru ani. Vă mulțumesc tuturor, indiferent de culoarea politică și fiecăruia în parte pentru ce am realizat împreună în acești patru ani. Câteodată asumați, câteodată neasumați, câteodată cu argumente politice, câteodată fără argumente politice, recunosc că au fost și momente tensionate, de consens, dar au însemnat o experiență politică și administrativă importantă. La final de mandat, vă urez tuturor să aveți parte de tot ce e mai bun pe lumea aceasta, dar, cel mai important, să aveți parte de sănătate! Sănătatea a fost una din prioritățile importante ale mandatului. Am apreciat foarte mult atitudinea presei constănțene. Când am greșit, m-a criticat, cu blândețe câteodată și când am performat, m-au apreciat. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să evoluez profesional. Sper ca acești patru ani să rămână în memoria tuturor consilierilor, colaboratorilor, o perioadă în care toți am lucrat pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din județul Constanța. Să ne vedem sănătoși!”, a spus Țuțuianu.

cjc2

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *