Spread the love

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit, sâmbătă, vizita ministrului tineretului si sportului, Constantin Bogdan Matei.

Cu prilejul acestei vizite, Țuțuianu și-a exprimat dorința ca Direcția Județeană pentru Sport și Tineret să treacă în subordinea directă a Consiliului Județean Constanța.

„Astăzi am primit vizita ministrului tineretului si sportului, Constantin Bogdan Matei. Am discutat despre modalitățile de a susține și a impulsiona sportul în județul Constanța, ocazie cu care am discutat și tema descentralizării. O astfel de decizie ar face ca Direcția Județeană pentru Sport și Tineret să treacă în subordinea directă a Consiliului Județean Constanța, iar sprijinul nostru ar putea fi mai substanțial. Îi mulțumesc domnului ministru pentru placheta și diploma de excelență înmânate. Cred în calitățile sportivilor noștri și sunt convins că prin investiții în bazele de pregătire vom avea mai multe performanțe atât pe plan național cât și internațional”, a spus Țuțuianu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *