Țuțuianu a inaugurat încă un teren de sport, de Ziua Copilului, la Peștera. „Investiția, realizată pentru tineri, cu fonduri de la Consiliul Județean”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a marcat cu o zi în avans Ziua Copilului, în localitatea constănțeană Peștera. Alături de primarul Marius Liviu Petre, Țuțuianu a inaugurat un teren de sport.

CITEȘTE ȘI:

„Ziua de astăzi o dedic copiilor din comuna Peștera. I-am sărbătorit în avans și am încercat să le facem cât mai multe bucurii. Copilăria este o lume aparte, plină de inocență, veselie și armonie, iar cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Tocmai din acest motiv am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei, Marius-Liviu Petre, un teren de sport dedicat tinerilor din localitate. Investiția a fost realizată cu fonduri alocate de către Consiliului Județean Constanța. Doresc tuturor celor mici să se bucure de copilărie, sa fie sănătoși și să nu uite niciodată să viseze și să se joace. La mulți ani tuturor copiilor!”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*