Țuțuianu a împărțit flori și mărțișoare femeilor din Constanța. „Cred că trebuie să le arătăm tuturor femeilor cât de importante sunt pentru noi”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și-a strâns echipa de 1 Martie și a luat orașul la pas. Țuțuianu și compania au oferit, cu prilejul venirii primăverii, flori și mărțișoare tuturor constănțencelor care le-au ieșit în cale.

tutuianu flori 1

CITEȘTE ȘI:

„Am un respect deosebit pentru toate doamnele și domișoarele. Cred că sunt mult mai puternice decat noi, bărbații, și sunt mereu alaturi de noi, fie că ne sunt mame, prietene sau soții. Luna martie mi-a dat ocazia să fac un gest frumos pentru câteva doamne. Ieri, de 1 martie, am vrut să aduc o bucurie unor doamne total necunoscute. Și cred că am reușit. Am împărțit flori și mărțișoare tuturor reprezentantelor sexului frumos pe care le-am întâlnit pe faleza Cazinoului și la Delfinariu. Cred că trebuie să le arătăm tuturor femeilor cât de importante sunt pentru noi, iar primăvara să fie zilnic. La mulți ani și vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și ne faceți viața mult mai frumoasă”, a spus Țuțuianu.

tutuianu flori 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.