Spread the love

Astăzi se desfășoară Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, iar una dintre deciziile pe care conducerea popularilor le-a luat deja se referă la deputatul de Constanța al PMP, Robert Turcescu. Aflat în conflict de mai mult timp cu președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, pentru Turcescu s-a aplicat – s-o numim – o soluție a conducerii centrale a PMP. Astfel, Turcescu a preluat conducerea organizației PMP Dâmbovița, iar deputatul ne-a precizat că nu este exclus ca o viitoare candidatură (pentru Parlament – n.r.) să fie tot pe listele PMP Constanța. Totodată, Turcescu nu este convins că alegerile locale din acest an vor avea loc pe 27 septembrie.

Am preluat organizația de Dâmbovița, sunt președinte interimar și, mai departe, voi vedea ce se va întâmpla, acum nu pot să zic… Nimeni nu poate să spună ce va fi în viitor. Eu nu știu dacă vor fi alegeri locale, nu sunt foarte convins că se va întâmpla pe 27 septembrie… Asta nu înseamnă că intenția mea de candidatură în Constanța în continuare nu există. Există! Numai că, așa cum am spus-o de ani de zile, ceea ce se întâmplă la Constanța – legătura dintre PMP și PSD, pe plan local – m-a nemulțumit întotdeauna profund. Așa că, din punctul ăsta de vedere, câtă vreme există în continuare această legătură nu văd cum aș putea să girez… Despre asta-i vorba. În rest, dau o mână de ajutor partidului, în încercarea de a da la Dâmbovița un scor bun pentru PMP”, a spus Robert Turcescu, pentru TOMIS NEWS.

Robert Turcescu o înlocuiește la conducerea PMP Dâmbovița pe Liliana Nițu. Aceasta a condus organizația din 2 februarie 2018.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *