Turcescu: „Păstrarea lui Dragnea la șefia Camerei Deputaților ar însemna o tragedie”

Deputatul PMP Constanța, Robert-Nicolae Turcescu, în cadrul declarației politice susținute miercuri la tribuna Parlamentului, atrage atenţia asupra faptului că Liviu Dragnea, condamnat penal, pune în pericol statul de drept, parteneriatul strategic cu SUA, apartenența la NATO și UE, drept pentru care trebuie să plece de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Cheia acestui mesaj este, în opinia mea, simplă: condamnatul penal Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea Camerei DeputațilorPăstrarea lui la șefia forului legislativ ar însemna o tragedie, o pată pe obrazul României, cu  grave efecte pe plan intern și internațional. Șeful Camerei Deputaților nu trebuie să fie neaparat liderul partidului care a câștigat alegerile parlamentare, ci un parlamentar cu calități de conducere, bine pregătit și fără condamnare penală, capabil să conducă activitatea forului legislativ. Este evident că Liviu Dragnea nu întrunește nici una dintre aceste condiții”.

Robert Turcescu a explicat, în intervenţia sa, că PSD încearcă să minimalizeze mesajul Statelor Unite şi să devieze de la subiect, principala lor grijă fiind suveranitatea statului, despre care spune că a fost încălcată de către Departamentul de Stat al SUA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*