Turcescu, candidat PMP: „Constănțenii sunt ancorați în ceea ce înseamnă realitățile politice și vor bune ștampila pe cei mai buni!”

Candidatul PMP din partea Constanței pentru Camera Deputaților, Robert Turcescu, și-a exercitat, duminică, dreptul la vot. Fostul jurnalist este foarte optimist și încrezător, chiar dacă „nu te poți bate cu fiefurile PSD”:

„Am votat cu speranța și cu gândul că vom trăi într-o Românie mult mai bună, iar special pentru constănțeni spun că, așa cum i-am întâlnit eu în aceste săptămâni de campanie, am văzut că sunt oameni foarte ancorați în ceea ce înseamnă realitățile politice și m-am convins că astăzi, în ziua votului, vor pune ștampila pe cei mai buni! Sper să le dea Dumnezeu gândul cel bun! Constanța are o prezență bună la vot până în acest moment, dar e adevărat că nu te poți bate cu fiefurile PSD din punctul acesta de vedere. Pe de altă parte, eu întotdeauna sper că oamenii din județele ceva mai avansate din perspectivă economică, cum este cazul Constanței, vor ieși la vot mai ales în partea a doua a zilei”, a spus Robert Turcescu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *