Turcescu a depus 172 de amendamente la Legea bugetului de stat

Deputatul PMP, Robert-Nicolae Turcescu, anunță, luni, că a depus un număr de 172 de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2018. Prin intermediul acestora, Turcescu a solicitat Guvernului Tudose ca în fiecare comună din județul Constanţa să fie construită câte o creșă, precum și să se aloce fonduri pentru achiziția unor ambulanțe de tip C, așa cum prevede programul „O ambulanţă pentru fiecare localitate”.

CITEȘTE ȘI:

Bugetul de stat, pe masa Parlamentului: adoptare pe 21 decembrie. Creșteri semnificative pentru instituțiile de forță. Nici un leu pentru DGASPC Constanța

Alte amendamente vizează  alocarea de fonduri pentru  infrastructura judeţului, modernizarea şcolilor şi a unor săli de sport, renovarea unor unităţi sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult. De asemenea, deputatul Robert Turcescu a cerut Guvernului finanţare pentru alimentarea cu apă şi canalizare, sau extinderea reţelelor existente, din mai multe comune constănţene.

„Îi asigur pe constănţeni că mă voi lupta, atât în comisiile de specialitate, cât şi în plenul Parlamentului, pentru fiecare dintre cele 172 de amendamente. Cred cu tărie că judeţul Constanţa are nevoie de tot ceea ce eu am solicitat prin aceste amendamente”, a declarat Robert Turcescu.

Iată câte dintre amendamentele propuse de Turcescu:

New Bitmap Image

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *