Tudorel Chesoi și-a lansat CANDIDATURA la Primăria Constanța. Obiectivul Alianței Țărăniștilor: 3-4 consilieri locali

În luna noiembrie a anului trecut, s-au pus bazele Alianței Național Țărăniste (ANT), formațiune politică pentru care Tudorel Chesoi, fost membru PNȚCD, este membru fondator. Evident, este vorba de reunirea țărăniștilor care nu s-au mai regăsit sub conducerea lui Aurelian Pavelescu.

CITEȘTE ȘI:

Președintele ANT este Radu Ghidău, avocat, țărănist cu state vechi, deputat din partea PNȚCD în perioada 1996 – 2000; prim-vicepreședinte este Alecu Florin Diaconu, reprezentant al sindicatului ROMATSA, iar secretar general este Horia Valerian Radocea, fost viceprimar al Sectorului 5 București din partea PNL.

Vineri, la Constanța, conducerea ANT s-a reunit pentru un anunț important al lui Chesoi. Au participat președintele ANT, Radu Ghidău; secretarul general al ANT Constanța, Alexandra Pătrașcu; vicepreședintele ANT Constanța, Octavian Țacu, prim-vicepreședintele Taner Gazi și vicepreședintele ANT, Dragoș Oncescu.

Cu prilejul conferinței de vineri, Tudorel Chesoi și-a anunțat candidatura pentru Primăria Constanța.

„Biroul de conducere al ANT a luat hotărârea de a mă desemna pe mine candidat la Primăria Constanța. Am 30 de ani de experiență politică – consilier local și județean. (…) În mandatul meu de consilier local între 2012 și 2016 am inițiat mai multe proiecte de hotărâre în interesul cetățenilor. Cred în ele și mă îndeamnă să le duc la îndeplinire. Un astfel de proiect a fost transformarea punctelor termice în centrale publice pe gaz. Foarte mulți oameni în vârstă și-au pierdut apartamentele din cauza prețului gigacaloriei. (…) Nu avem parcuri, nu avem spații verzi. În spatele dvs. se află curtea Oil Terminal cu 164 ha nefolosiți. Primăria ar trebui să înființeze parcuri industriale”, a spus Chesoi.

Tudorel Chesoi a mai spus că își dorește ca la Constanța să obțină 3-4 posturi de consilier local.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *