Spread the love

Ludovic Orban și Daniel Constantin au discutat în ultimele zile și au bătut palma, astfel că Daniel Constantin ar urma să-și anunțe plecarea din PRO România către PNL. Orban a trecut la negocieri pe faţă după ce preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că se va implica pentru formarea unei noi majorităţi în Parlament. Conform programului oficial al premierului, marți, 26 noiembrie 2019, Orban i-a primit la guvern pe doi membri fondatori ai PRO România.

CITEȘTE ȘI:

În cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, Ludovic Orban îi va înștiința și pe restul liderilor PNL despre această mutare. Ludovic Orban, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au avut o întâlnire, marți dimineață, la Palatul Victoria.

Daniel Constantin a intrat în conflict deschis cu președintele PRO România, Victor Ponta, atunci când a ales să voteze pentru învestirea Guvernului Orban, în ciuda direcției oficiale a partidului. Alături de Daniel Constantin este și deputatul constănțean al PRO România, Mircea Banias.

Deocamdată nu se confirmă nimic, Daniel Constantin a avut o discuție, au discutat despre modul în care grupul nostru de parlamentari fondatori la PRO România suntem dispuși să susținem guvernul. Și Orban trebuie să se consulte cu colegii lui și Daniel cu noi și vedem ce o să fie… Deocamdată nu s-a luat nici o decizie. Suntem șapte parlamentari PRO România care am votat guvernul”, a spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

Totodată, ieri, Biroul Executiv al PRO România a dispus demararea procedurilor pentru alegerile interne. Ar mai avea în acest sens vreun rost faptul ca Banias să candideze?

Eu sunt membru PRO România în momentul în care vorbim, ce-o să fie când o să fie alegeri (interne – n.r.) nu știu ce să vă spun…”, a mai spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *