Trump crede că reţelele sociale sunt conduse de „bolnavi” şi au devenit „plictisitoare”. „Mark Zuckerberg venea să mă pupe-n fund!”

Relaţiile lui Donald Trump cu CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg nu s-au îmbunătăţit, iar fostul preşedinte, care a revenit asupra excluderii sale din numeroase reţele de socializare, după ce a îndemnat la marşul de la Capitoliu, a declarat la Fox News că acesta ”obşinuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

„El (Mark Zuckerberg) obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund. Iar eu îmi spuneam «oh, este super. Îl am pe conducătorul Facebook, care vine să ia masa împreună cu încântătoarea sa soţie». Când te uiţi la ceea ce-mi fac mie şi ce le fac altor republicani, este pur şi simplu o nebunie. Dar aşa e lumea”, a declarat joi seara fostul preşedinte al Statelor Unite în faţa unor jurnalişti care chicoteau.

Donald Trump nu iartă nici Twitter, care i-a desfiinţat de asemenea contul, în contextul în care cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a făcut din această reţea de socializare modul său preferat de comunicare. El a mers până la a declara la Fox News că reţeaua de socializare îi datorează lui succesul de care se bucură.

Ştiţi, când am început eu pe Twitter, acum 12 ani, era un lucru care nu funcţiona. A devenit un succes, iar multe persoane au spus că eu am contribuit cu mult la asta”, a apreciat el, dând asigurări că reţeaua de socializare este mult mai „plictisitoare” fără el.

Contul Twitter al lui Trump a fost suspendat în mod definitiv, iar fostul şef de stat nu va mai fi autorizat să revină pe site – chiar dacă ar fi ales din nou preşedinte în 2024, a anunţat directorul financiar al companiei, Ned Segal. În iulie, fostul preşedinte american a anunţat că intenţionează să dea în judecată Facebook, Twitter şi YouTube – proprietatea Google. În acest interviu, Trump i-a îndemnat pe „toţi cei care vor” să i se alăture în acest demers în justiţie.

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat că reţelele sociale au devenit „plictisitoare” de când nu mai poate posta pe ele şi a anunţat că va da în judecată Facebook, Twitter şi Google, despre care a spus că sunt conduse de nişte oameni „bolnavi”.

Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toţi, un proces colectiv. Pe oricine vrea să se alăture îl rog să ni se alăture”, a spus Trump într-un interviu acordat postului TV Fox News.

Aceşti oameni sunt bolnavi”, a adăugat fostul preşedinte republican, cu referire la cei care conduc reţelele de socializare, în special directorul Facebook, Mark Zuckerberg, pe care l-a atacat cu precădere.

Zuckerberg „obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund, iar eu ziceam: Oh, e bine. Îl am pe şeful Facebook venind cu încântătoarea sa soţie (Priscilla Chan). Veneau şi luau masa cu mine la Casa Albă. Şi acum vedeţi ce-mi fac mie şi republicanilor (blocaţi pe Facebook) şi este un fel de nebunie. Dar în acest mod lucrează lumea”, a spus Trump.

El s-a dezlănţuit şi împotriva Twitter, cealaltă reţea de socializare care i-a suspendat contul după ce simpatizanţi republicani au luat cu asalt Capitoliul în ianuarie. „Ştiţi că atunci când am intrat pe Twitter cu 12 ani în urmă ea era o operaţiune eşuată. Şi apoi a devenit un succes şi mulţi oameni spun că eu am contribuit mult la aceasta”, a susţinut fostul preşedinte. El crede acum că, lipsite de postările sale, aceste reţele au devenit „plictisitoare”.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *