Spread the love

Foto cu rol ilustrativ

Un accident de muncă a avut loc vineri în dana 128 – Agigea. Trei angajați ai GSP Logistic au avut de furcă cu o macara, iar autoritățile încearcă să afle cum s-a produs nefericitul incident.

Cei trei angajați ai GSP Logistic au fost transferați de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Constanța de un echipaj SMURD de la Detașamentul Port, doi dintre ei cu fracturi la picioare și unul cu mâna fracturată și, în prezent, sunt în afara oricărui pericol. De asemenea, a fost necesară și intervenția elicopterului SMURD.

„Încă nu avem toate datele, întrucât inspectorul nostru este încă acolo. Se va face un proces verbal, un raport de constatare, toată procedura. Nu este cazul de macara dărâmată, au fost niște trepidații. Sigur că toți trei au fost la spital, așa a fost să fie, slavă Domnului au avut noroc! O să anunțăm și noi, evident, rezultatul când se va redacta. (…) Doi din cei trei lucrători au o problemă la picior. Unul are o fisură la gambă și procedura impune punerea în aparat gipsar. Al treilea este la Urgență, are o problemă la mână și cred că toți trei vor primi concediu medical, deci va fi incapacitate temporară de muncă, mai mult de trei zile. Vom califica acest incident nefericit ca fiind accident colectiv de muncă. Nu au căzut de la înălțime, poate să fie o eroare umană sau o chestiune de ordin tehnic. Starea lor: în afara oricărui pericol, este cel mai important lucru!”, a spus inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Cine îl mai înțelege pe Comănescu? Șeful GSP, confruntat cu un nou PROTEST, îi cheamă la muncă pe angajații pe care nu îi plătește

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *