TREI localități din județul Constanța, peste incidența 3. CJSU impune MĂSURI RESTRICTIVE

Astăzi, în cadrul CJSU, au fost votate hotărârile nr. 33 și nr. 34. Prima hotărâre prevede menținerea încadrării ratei de incidență pentru 1 U.A.T. și încadrarea ratei de incidență pentru 2 U.A.T-uri de pe raza județului: Vulturi, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian.

Hotărârea nr. 33 CJSU:

Art. 1 – În urma reevaluării încadrării U.A.T. Vulturu la finalul perioadei de 14 zile stabilită prin Hotărârea CJSU nr. 17/19.02.2021, se menține încadrarea U.A.T. Vulturu în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.

Art. 2 – Se constată încadrarea U.A.T. Mihail Kogălniceanu și U.A.T. Valu lui Traian, în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.

Art. 3 – Pentru celelalte localitățise mențineîncadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile și rămân valabile măsurile adoptate prin Hotărârea CJSU nr. 30/02.03.2021.

Art. 4 – Se aprobă Anexele 1 – 5, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre. Anexele se completează cu celelalte prevederi ale H.G. nr. 35/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 februarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Art. 5 – Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Vulturu, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian vor întreprinde, prin grija primăriilor, demersuri pentru respectarea pe teritoriul acestora a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform anexelor atașate prezentei, respectiv:

– măsurile generale cuprinse în Anexa 1 și

– măsurile cuprinse în Anexa 4 și

– măsurile specifice pentru activitățile sportive cuprinse în Anexa 5.

Art. 6 – Primăriile comunelor Vulturu, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian vor desemna personal din cadrul instituților pentru punerea în aplicare, respectare și verificare a măsurilor conform prevederilor de la Art. 5.

Art. 7 – Primăriile comunelor Vulturu, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian vor comunica până în data de 10.03.2021, ora 16.00, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, toate măsurile adoptate și modul de respectare a acestora pe raza U.A.T. Vulturu, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 35/2021, la adresa de mail: deconcentrate@prefecturaconstanta.ro.

Art. 8 – Măsurile adoptate în conformitate cu Art. 5 se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 05.03.2021, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

Art. 9 – Secretariatul tehnic permanent va comunica prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, unităților administrativ-teritoriale din județul Constanța și tuturor factorilor interesați.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.