TRAUME la PSD Constanța! Lungoci, în mare revenire: CANDIDEAZĂ la șefia organizației municipale. Alegerile, AMÂNATE

Inevitabilul s-a produs la alegerile pentru șefia organizației municipale Constanța a PSD: Ion Dumitrache nu va fi singurul candidat. Alegerile erau programate pentru sâmbătă, 6 martie, însă speculațiile din ultimele zile s-au adeverit: a apărut un candidat! Și nu orice fel de candidat, ci fostul președinte al aceleiași organizații, deputatul Lucian Lungoci, numit pe funcție de președintele PSD Constanța, Felix Stroe și executat tot de… el.

A fost balamuc mare astăzi la PSD, imediat după ce Lungoci și-a depus dosarul de candidatură. Din acel moment, mai bine de trei ore, Felix Stroe, Ion Dumitrache și mulți alții s-au rugat de el să renunțe. Mai exact, s-a trecut de la extaz la agonie, de la vorbe frumoase la amenințări, orice numai ca Lungoci să renunțe.

Lucian Lungoci nu a renunțat și nervii au bubuit iremediabil. I s-a reproșat că astfel nu se dă un semnal de unitate, PSD fiind, după cum știm, partidul singurului candidat. În final, s-a invocat faptul că în cadrul celor 212 organizații locale nu s-au ținut adunările generale, aspect care este discutabil, întrucât dacă Ion Dumitrache ar fi rămas singurul candidat, mâine ar fi avut loc alegerile. Apoi s-a invocat că Lungoci nu are cotizația plătită la zi, un alt aspect discutabil, în contabilitatea partidului fiind înregistrată o plată din partea deputatului de aproape 1.000 de euro pentru ultimele două luni.

Întrucât Ion Dumitrache și Felix Stroe nu au scos-o la capăt cu Lungoci, alegerile au fost amânate! Motivul: Lucian Lungoci beneficiază de sprijinul a nu mai puțin de trei sferturi dintre electori (inclusiv tineret), iar alegerile programate pentru mâine ar fi însemnat capăt de linie pentru actuala conducere.

VA URMA!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.