Spread the love

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a poziționat de mai mult timp împotriva traseiștilor politici. Aproape la fiecare ieșire publică, europarlamentarul vorbește de uși închise, lacăte, zăvoare, orice pentru a păstra neo-brătienismul liberal. Rareș Bogdan se referă nu doar la PSD-iștii convertiți la liberalism în ultima perioadă, ci la traseiști în general, considerând traseismul drept cea mai dură și mizerabilă boală a politicii românești.

Liberalii nu prea l-au ascultat pe Rareș Bogdan, care la rândul său pare că se lasă păgubaș de acest discurs care oricum nu impresionează pe nimeni. Europarlamentarul l-a făcut țăndări, de exemplu, pe primarul Iașului, Mihai Chirica, în 2019, pentru ca recent să îl compare cu Emil Boc sau Ilie Bolojan… Recent, Rareș Bogdan a vizitat Constanța, pentru a tuna și fulgera împotriva administrației locale și pentru a susține candidații PNL înscriși în cursa electorală. Rareș Bogdan nu a mai vorbit despre traseiști în această vizită, pentru că unul dintre ei era… fix în spatele lui!

Rareș Bogdan, în Piața Ovidiu

Ion Popa este senator de Argeș. A fost membru ALDE ani de zile și Călin Popescu Tăriceanu a avut atât de multă încredere în el încât i-a oferit conducerea organizației județene Constanța, postură în care nu a excelat în nici un fel. Slab organizator, groaznic comunicator, politician de joasă anvergură, Iani Popa s-a trezit cu partidul ALDE pe tobogan și fără posibilitatea de a-i mai oferi încă patru ani de dormit pe băncile Senatului. De altfel, Tăriceanu nu se mai poate ajuta nici pe el la alegeri, darămite pe cei apropiați. În acest context, Popa s-a reorientat, politic vorbind. Întrucât nici în Argeșul său nu are nici o șansă la alegerile parlamentare, își joacă ultimul cartuș la Constanța, unde nici el nu știe, mai exact, pentru ce se află, în afară de obiectivul politic. Iani Popa este traseistul despre care vorbește Rareș Bogdan și care s-a apropiat foarte mult de candidatul PNL pentru Primăria Constanța, colegul său – senatorul Vergil Chițac. El a venit la PNL la pachet cu deputatul Mircea Banias, însă dacă Banias este constănțean get-beget și cu experiență politică și, prin urmare, poate să emită pretenții, Popa nu are nici un atu. Cu toate acestea, a devenit un fel de gardă de corp pentru Chițac, fiind prezent lângă senatorul constănțean la orice eveniment, plimbare, ședință ș.a.m.d. Popa se regăsește printre aspiranții la un nou post de parlamentar și speră la susținerea PNL, întrucât a votat pentru căderea guvernului PSD și pentru instalarea guvernului condus de Ludovic Orban. Cum în PNL se prefigurează niște sânge pe pereți pentru posturile de parlamentari din iarnă, va fi foarte amuzant comportamentul lui Ion Popa în PNL Constanța. Pe de altă parte, sursele TOMIS NEWS din cadrul PNL Constanța ne-au precizat că președintele Bogdan Huțucă nici nu vrea să audă de aspirațiile personajului, la fel și candidatul pentru șefia CJC, Mihai Lupu și „singurul care încă nu i-a dat flit este Chițac, probabil pentru că sunt colegi în Senat și se simte prost să i-o taie din scurt”.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *