Trasee de noapte ale CT BUS, SUSPENDATE!

CT BUS anunță duminică seară faptul că suspendă traseele de noapte N100, N540, N243 și N102 începând din această noapte. De asemenea, CT BUS încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, în favoarea șederii la domiciliu.

„În eventualitatea călătoriilor cu mijloacele de transport în comun, recomandăm folosirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini, dar și urmarea regulilor generale de igienă, reguli care rulează pe ecranele din fiecare autobuz al CT BUS. Totodată, reamintim că autobuzele sunt dezinfectate cu o substanță avizată de Ministerul Sănătății, care are un spectru larg de aplicare și are efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19”, au precizat reprezentanții CT BUS.

Pe același subiect:

Îmbarcarea și debarcarea din autobuzele CT BUS, LIMITATE! Se interzice folosirea ușii 1

Ludovic Orban: „Va trebui să ne manifestăm prietenia DE LA DISTANȚĂ. Pregătim măsuri pentru susținerea companiilor și angajaților”

STAREA DE URGENȚĂ Ministrul Vela (MAI): „Este spre binele nostru, al tuturor! Am luat măsuri din timp. Suntem o națiune puternică, să demonstrăm asta!”

Marile Rețele Comerciale din România: „A cumpăra mai mult poate însemna să ÎI LAȘI PE ALȚII fără produsele de care au nevoie! Există suficiente cantităţi de hrană şi produse de bază”

Școlile vor rămâne închise și DUPĂ 22 martie!

Klaus Iohannis: „Voi decreta STAREA DE URGENȚĂ!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *