Traian Băsescu, pentru Vela și liberali: „Băieţi, o ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul? O verificăm mâine seară!”

Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, atacă PNL și spune că pe toată durata campaniei a sabotat PMP, anunțând sondaje false pentru a descuraja votanții la scrutinul de mâine. Amintim că, la Constanța, fiica lui Băsescu deschide lista pentru Camera Deputaților, iar președintele organizației, Claudiu Palaz, la Senat.

Băieţi, o ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul? În această campanie, una din ţintele PNL a fost demobilizarea electoratului PMP şi neparticiparea acestuia la vot. Liberalii au fabricat şi au dat publicităţii zeci de sondaje false, zeci de conferinţe de presă destinate înşelătoriei cu “votul util”. Nici măcar în ultima zi de campanie Marcel Vela nu s-a putut abţine şi a continuat să instige la televiziunile locale să nu fie votat PMP. Eu îndemn electoratul PMP să meargă la vot şi să dea o lecţie liberalilor aroganţi. Iar povestea cu căzutul în groapa săpată pentru altul, o verificăm mâine seară dragi liberali”, a transmis Traian Băsescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.