Spread the love

UPDATE Bola începe să creadă în teoria conspirației…

Inspectorul șef din cadrul ITM Constanța, Eugen Bola, a revenit cu clarificări pentru TOMIS NEWS, susţinând de această dată că DECESUL NU SE CONFIRMĂ!

„Incidentul nu se confirmă. Vineri a fost o grevă acolo, ceva mai serios și s-a terminat după-amiază, seară și apoi nu a mai fost nimic. Nu știm de unde a apărut minunea asta cu evenimentul. Inspectorul nostru ar fi fost sunat… Eu încep să cred în teoria conspirației! Am vorbit și cu Poliția Port și acum 30 de minute s-a cerut o adresă de la GSP. Nu știu cum s-a ajuns la o asemenea minune, că au fost protestatari care nu mai protestează de vineri sau de sâmbătă. Informația a fost una dar nu numai la dumneavoastră, am fost sunat de multe entități media, cred că a fost un „binevoitor” din-ăsta”, a completat Eugen Bola, pentru TOMIS NEWS.

Între timp, a reacționat și Grup Servicii Petroliere, prin intermediul unui comunicat de presă, emis miercuri și prin care consideră că știrea este „complet neadevărată”.

„Ne rezervăm dreptul la repararea prejudiciului suferit ca urmare a publicării unor afirmații neadevărate și neverificate, prin acționarea în instanță a publicațiilor care continuă să publice informații false, denigratoare, despre GSP”, susțin reprezentanții companiei.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Am tras mai multe semnale de alarmă complet degeaba, întrucât tragedia s-a produs! În cursul acestei zile, un angajat al Grup Servicii Petroliere, prezidată de milionarul Gabriel Comănescu, a decedat în fața sediului companiei!

„Un lucrător, se pare că astăzi, aflat în greva foamei a decedat. Nu știm motivele clare, exacte. Inspectorul nostru care se ocupă de domeniul acesta de activitate a fost anunțat de șeful SSM-ului de la GSP că există această persoană decedată. Sigur că urmează să ne facem și noi treaba, să întrebăm, să vedem. Persoana s-a aflat la sediul companiei, în Port și a decedat”, a precizat inspectorul șef din cadrul ITM Constanța, Eugen Bola, pentru TOMIS NEWS.

Angajații GSP au ajuns la disperare și protestează de mai multe săptămâni. După o lungă perioadă de proteste în fața sediului companiei și o pichetare, acum două săptămâni, la Instituția Prefectului, angajații GSP care au de primit drepturile salariale au intrat, rând pe rând, în greva foamei.

CITEȘTE ȘI:

Compania GSP, zguduită DIN NOU de GREVA FOAMEI: „Sunt operat la inimă și nu am voie să stau în soare, dar văd că numai așa ne primim drepturile”!

Facebook Comments

2 thoughts on “TRAGEDIE Un angajat al Grup Servicii Petroliere, aflat în GREVA FOAMEI, a MURIT ÎN FAȚA SEDIULUI COMPANIEI”

  1. DUMNEZEU SĂ-L IERTE! ȘI-A DORIT DOAR DREPTURILE CE I SE CUVENEAU,NIMIC MAI MULT! TRĂIM ÎN ROMĂNIA ASTA CONDUSĂ DE SATANE MALEFICE! PĂCAT!

  2. Pacat ca sa ajuns aici din cauza nenorociților ăstora care isi bat joc de oamenii care au muncit pt ei .. poate akm se sesizează si televiziunile mari si sa dea pe tv ce se intampla la aceasta firma sa vada toată țara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *