Trafic rutier RESTRICȚIONAT TOTAL pe mai multe străzi din Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Lebedei, circulația autovehiculelor fiind restricționată total până la ora 16:00. Intervențiile vor continua și mâine, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00. Reabilitarea carosabilului se realizează prin turnarea mixturilor asfaltice în două straturi.

Potrivit municipalității, un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare în Portul Tomis. Zona carosabilă este reconfigurată pentru a permite drenarea apei. De asemenea, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă, circulația autovehiculelor fiind restricționată total,  în intervalul orar 07:30-15:30.

„De asemenea, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă, circulația autovehiculelor fiind restricționată total,  în intervalul orar 07:30-15:30. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări”, au transmis reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.