Trafic rutier îngreunat în municipiul Constanța: Avarie RAJA (UPDATE)

UPDATE

Astăzi – 10 ianuarie 2022, conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 293, a înregistrat o avarie. Echipele de intervenție RAJA S.A. au încercat remedierea acesteia cu conducta sub presiune, însă având în vedere complexitatea lucrărilor și diametrul conductei, s-a impus sistarea furnizării apei, în intervalul orar 12.30 – 16.30.

Astfel, în intervalul orar mai sus menționat, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele: Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Tomis III, Anadalchioi, cei de pe strada Poporului – tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. M. Viteazu, bd. Al. Lăpușneanu – porțiunea delimitată de bd. Tomis și str. Nicolae Iorga, precum și cei arondați punctelor termice aferente.

În continuare traficul auto rămâne restricționat pe prima bandă de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 30 m – sensul de mers dinspre str. Tulcea spre Tomis III.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 293 (zona Boema) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrări pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard.

Potrivit RAJA, astfel, astăzi – 10 ianuarie 2022, în intervalul orar 09.30 – 15.00 se restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 30 m – sensul de mers dinspre str. Tulcea spre Tomis III. În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *