Toți candidații PNL pentru funcția de primar, anunțați la 1 MARTIE! Huțucă: „S-ar putea să avem de ales între două variante”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni data la care partidul își va stabili candidații pentru alegerile locale. Orban spune că deocamdată PNL face sondaje, pe care speră să le încheie până la finele lunii. Astfel, stabilirea candidaților de primari este 1 martie, urmând să fie validați apoi toți candidații în forul statutar. În acest context, sondajele trebuie să fie finalizate până în 20 februarie.

CITEȘTE ȘI:

PNL Constanța se va încadra în acest grafic, iar președintele organizației județene, Bogdan Huțucă, ne-a explicat unde se află acum liberalii constănțeni:

Sondajul se va închide până pe 20 și candidații anunțați, normal, până pe 1 martie. S-ar putea ca cercetarea sociologică să îmi dea de ales între două variante, fiecare cu avantaje – puncte tari și puncte slabe, cum se întâmplă. În situația asta s-ar putea să fie nevoie de un set de negocieri, atât în interiorul organizației, poate chiar în afara organizației, ceea ce înseamnă că între 15 februarie – 1 martie să am nevoie de această marjă de timp pentru a alege candidatul”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

Totodată, potrivit lui Huțucă, datele preliminare ale sondajului oferă motive de optimism. De asemenea și pentru liberali a devenit tot mai clar că alegerile locale vor avea loc într-un singur tur, întrucât moțiunea de cenzură a PSD depusă împotriva guvernului Orban, tocmai pe acest subiect, au blocat definitiv ideea de alegere a primarilor în două tururi.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *