Tot mai mulți angajați împotriva lui Comănescu. PROTEST la GSP: „Ne spun că nu primesc bani de la Petrom”

Dacă este început de săptămână avem, evident, un nou protest la sediul Grup Servicii Petroliere. De data aceasta, vorbim de zeci de persoane nemulțumite și îngrijorate de faptul că nu își primesc drepturile salariale. La GSP nu se dau banii cu lunile, cu anii, dar, acum, iarna bate la ușă și grijile și cheltuielile angajaților sunt tot mai mari, poate așa se explică și cel mai mare număr de protestatari de până acum, înregistrat marți dimineață: peste 40!

După un lung șir de promisiuni neonorate, compania lui Gabriel Comănescu, încă existentă doar datorită micilor contracte asigurate de Petrom, aruncă vina și pe singurul său partener care îl mai păsuiește. Dacă până acum GSP invoca faptul că „nu am încasat bani din Mexic” și așa motiva întârzierile salariale, acum aruncă responsabilitatea în sarcina Petrom, așa cum ne-a precizat unul dintre protestatari.

CITEȘTE ȘI:

DEZASTRU pentru Comănescu: Nava GSP VEGA pusă SUB SESCHESTRU!

„Nu ne-au spus nimic până acum, ca de obicei, aceeași poveste, s-au făcut liste și calcule și unul din motivele invocate a fost că nu au primit bani de la Petrom. Momentan, verifică listele să vadă fiecare ce sume are de primit”, a spus unul dintre protestatarii de marți dimineață, din fața sediului GSP, pentru TOMIS NEWS.

UPDATE 14:00

Fiecare dintre cei peste 40 de protestatari a primit câte o rată de 500 de dolari din sumele restante.

CITEȘTE ȘI:

Continuă nebunia la GSP. „Este de Caragiale, în drum spre Kafka!” Greviștii foamei, PĂCĂLIȚI de Comănescu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*