TOMIS NEWS a împlinit UN AN!

TOMIS NEWS este la ceas aniversar! În urmă cu un an se năștea o nouă publicație în Constanța, cu scopul unei noi variante de conectare la realitatea comunității. Născut din presiuni negative, cu tăria liberei inițiative, TOMIS NEWS se străduiește să ofere pozitivul, acționând cu vigoare pentru susținerea celor care prin ideile, munca şi perseverenţa lor, creează va­loare în societatea românească, dar și împotriva celor care bulversează firescul.

În doar un an, TOMIS NEWS a obținut o victorie de răsunet în instanțele judecătorești, prin înfrângerea unui colos financiar care considera că prin puterea banului și a interesului politic poate dicta într-o redacție de ziar (detalii AICI!). Cu prilejul acestui război, TOMIS NEWS ajungea tocmai în Azerbaidjan (AICI)! Tot pe parcursul ultimului an, TOMIS NEWS primea confirmarea de la Ministerul Afacerilor Interne că în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța „abaterile de serviciu sunt o regulă” (AICI!)și, cu același prilej, determinam același minister să controleze instituția respectivă (AICI!). Lupta continuă cu neregulile din cadrul IPJ Constanța, până la revenirea la normal a instituției care trebuie să garanteze ordinea publică, nu aventurile politice și schemele financiare dincolo de limita legii!

TOMIS NEWS scria despre neregulile din cadrul UDTTMR, încă dinainte de respingerea recursului formulat de Gelil Eserghep și repetatele încălcări ale legii au fost relatate în toată această perioadă în detaliu (exemplu AICI!)

Am semnalat și neregulile din SRI (AICI), ba chiar am prins „cu rața în gură” Ambasada Federației Ruse la București (AICI), am fost tot timpul alături de militari, când drepturile acestora au fost încălcate (cel mai recent exemplu AICI!) și tot TOMIS NEWS a anunțat adoptarea proiectului de lege privind impozitul specific în turism (AICI), inițiat de actualul ministru al Turismului, Mircea-Titus Dobre. Totodată, TOMIS NEWS a fost prezent la Chișinău, în primăvara anului trecut, în plină amenințare a atentatului fals cu bombă, relatând în detaliu fiecare aspect al Sfatului Țării 2.0 (AICI!)

Diversitatea temelor abordate de TOMIS NEWS reprezintă o cale de acces pentru cititorii de toate vârstele, concentrarea publicației pe propunerile, proiectele legislative din Parlamentul României fiind motivată de o realitate: legislativul ne influențează viețile, în fiecare zi! O țară se conduce prin legi, iar cetățenii au dreptul să știe dacă acestea sunt bune sau rele. TOMIS NEWS a reușit să ofere știri în exclusivitate din acest domeniu (cel mai recent exemplu AICI) și va continua să o facă!

TOMIS NEWS își reafirmă angajamentul de a continua relatarea cât mai corectă a politicii naționale și a administrației locale, a realităților Constanței, în scopul bunei informări a cetățenilor, pentru că aceștia, singurii stăpâni ai unei publicații, să poată judeca prin conștiința lor și să tragă liberi concluziile pe care le consideră corecte, iar voi, cei care ne urmăriți zi de zi, tot mai mulți, VĂ MULȚUMIM!

LIKE TOMIS NEWS!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*