Tomac (PMP) sare în apărarea lui Tudor Gheorghe, intrat în lupte cu… anti-vacciniștii: „Dumnezeu lucrează prin oamenii de bună credință!”

Europarlamentarul Eugen Tomac sare în apărarea artistului Tudor Gheorghe, cel care a intrat într-o dispută aprigă cu anti-vacciniștii. Tomac susține punctul de vedere al lui Tudor Gheorghe și arată că Dumnezeu lucrează prin oamenii de bună credință.

Ne cunoaștem de peste 20 de ani, îl îndrăgesc și am avut prilejul să discutăm de multe ori despre cultură, identitate și românii din jurul țării. Observ că multă lume dusă în eroare de o propagandă care dezinformează cu bună știință, pare revoltată de faptul că Tudor Gheorghe a susținut că are încredere în medici și știință și că le recomandă oamenilor să se vaccineze. Am urmărit intervenția, artistul a spus direct și clar ceva ce este atât de evident: “Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”. Peste trei miliarde de oameni au fost vaccinați în întreaga lume și acesta este un argument destul de puternic pentru a ne convinge că vaccinul salvează vieți. Nu vă fie frică, mergeți și vă vaccinați, Dumnezeu lucrează prin oamenii de bună credință.”, scrie Eugen Tomac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.