Spread the love

Primăria Municipiului Constanța începe lucrările de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor aflate în administrarea municipalității. Este vorba despre lucrări complexe care presupun modificări interioare și exterioare, schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice, mansardare și modernizare energetică, amenajarea curților interioare și dotarea cu echipamente de joacă la creșa nr. 1, de pe strada Adamclisi, creșa nr. 2, de pe aleea Mălinului și creșa nr. 5 situată pe aleea Mimozelor.

Potrivit municipalității, prin lucrările care vor fi executate la aceste unități, numărul locurilor din creșe va crește semnificativ.

„Anul acesta începe renovarea și mansardarea. Avem nevoie de locuri în creșe pentru că avem cereri mai mari decât capacitatea. Orașul nostru are nevoie ca părinții să fie activi”, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău.

În prezent în cele 6 creșe administrate de Primăria Municipiului Constanța sunt înscriși aproximativ 450 de copii. Lucrările de modernizare și extindere  vor dura aproximativ 12 luni.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *