Toamna pe bicicletă: CT BIKE, peste 8.000 de trasee efectuate în ultima lună

Chiar dacă temperaturile au mai scăzut în ultima perioadă, acest lucru nu i-a împiedicat pe pasionații de ciclism să folosească cele 390 de biciclete puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța. În 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate 64.400 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 53 de minute.

ct bike 2

Potrivit municipalității, anul acesta încă 4909 constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un card CT BIKE. În total, au fost emise 13.790 de carduri. Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

Amintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta: Spălați-vă pe mâini înainte și după folosirea bicicletei. Dacă nu aveți această posibilitate folosiți gel antibacterian sau șervețele umede. Eventual, puteți inclusiv să folosiți mănuși; atunci când strănutați sau tușiți folosiți un șervețel, iar dacă nu aveți la îndemână, este recomandat să o faceți în cot, nu în palme; după ce ați ajuns la destinație, asigurați-vă că nu lăsați șervețele sau gunoaie în coșul bicicletei; evitați să vă atingeți fața!”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.