Toamnă colorată, la Constanța: Umbrele multicolore, în Parcul Tăbăcărie

Se anunță o toamnă lungă, veselă și …colorată la Constanța. Umbrelele multicolore, ce au devenit rapid vedete în Piața Ovidiu, mărturie stând miile de fotografii, filmulețe și instantanee urcate pe rețelele de socializare de constănțeni și turiști,  și-au găsit mai nou locul pe o alee din Parcul Tăbăcărie, aviz pasionaților de frumos și culoare în viața lor.

Tinerii voluntari, alături de organizatori (Asociația Youth Vision, în parteneriat cu Asociația Creative+ și Primăria Municipiului Constanța) s-au pus contra vântului și furtunilor caracteristice zonei litoralului și au depus toate eforturile pentru ca proiectul să continue la Constanța, astfel că sutele de umbrele colorate au fost relocate și montate în Parcul Tăbăcărie, loc de relaxare și recreere al multor tineri și constănțeni.

Proiectul, ce s-a dovedit un real succes, a pornit din dorința de a aduce un plus de culoare și veselie zonelor cunoscute și vizitate din municipiul de la malul mării, iar ca un plus, în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire, un grup de voluntari prezenți la Constanța în cadrul unui proiect pe Corpul European de Solidaritate a creat mesaje anti hate, cu un impact social puternic, pozitive și motivaționale pentru trecători.

În continuare, inițiatorii proiectului îi invită pe constănțeni, cu mic cu mare, să se bucure de aleea multicoloră și să se fotografieze sub acoperișul de umbrele colorate ce vor transforma toamna maronie și anostră, într-una colorată, în Parcul Tăbăcărie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *