TNL susține nominalizarea Constanței drept „Capitala Tineretului în România” în 2017

Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal, împreună cu structurile sale -Clubul Studenților Liberali și Clubul Elevilor Liberali, susține inițiativa lui Alexandru Bajdechi, George Cristian Farauanu și Alexandru Manda de a nominaliza municipiului Constanța drept „Capitala Tineretului în România” în anul 2017.

„Susținem această inițiativă având în vedere faptul că tinerii constanțeni reprezintă unul dintre cele mai mari grupuri de tineri din România, care acționează în mod constant pentru şi în interesul tinerilor, dezvoltă proiecte pentru tineret şi le apără drepturile, implicăndu-se activ în viața comunității”, a declarat Cristina Văsii, copreședintele Organizației municipale TNL Constanța.

La rândul său, copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola, a afirmat că „alături de aceşti tineri implicați în societatea civilă, dorim să contribuim la dezvoltarea oraşului în care trăim. Facem apel la toți constănțenii, indiferent de culoarea politică sau apartenența la vreun grup sau ideologie, să sprijine acest proiect. Am încredere că oraşul nostru deține resursele umane necesare la nivel de tineret care, prin idei inovative şi eficiente, să ofere o nouă perspectivă şi un viitor mai bun celor care au încă încredere în noi”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.