Tinerii social-democrați constănțeni au dăruit flori doamnelor, de Ziua Internaţională a Femeii

8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii este motiv de sărbătoare pentru femeile din lumea întreagă. Și Organizaţia Tinerilor Social Democraţi Municipiul Constanţa a marcat, duminică, această zi specială pentru orice femeie – mamă, soție, soră, bunică. Astfel, echipa TSD Constanţa şi-a propus să aducă fericire pe chipul şi în sufletul fiecărei femei care le-a ieșit în cale pe faleza Cazioului din Constanța și în Parcul Tăbăcărie.

CITEȘTE ȘI:

Cu o urare specifică lunii Martie, primăverii şi renaşterii naturii, tinerii le-au reamintit doamnelor și domnișoarelor că sunt frumoase, puternice și sensibile în același timp, le-au împărţit lalele, dar şi tradiţionalul şnur alb-roşu, zâmbete şi gânduri bune.

Acţiunea de 8 martie, inclusă în departamentul TSD Municipiul Constanţa „Promovarea valorilor şi tradiţiilor româneşti” din platforma program, vine să pună în valoare identitatea şi particularitatea culturii româneşti şi să-i determine pe tineri să promoveze şi să conserve în acelaşi timp aceste valori, păstrate din generaţie în generaţie.

„Femeile din viața noastră, fie că vorbim de mamă, de soție, de soră, de iubită, de fiică sau de bunică reprezintă pentru fiecare un exemplu de dragoste necondiționată, de iubire, de credință și loialitate și fiecare dintre noi suntem conștienți de valoarea pe care femeia o are atât în familie, cât și în societate. Din aceste motive ne-am dorit ca de 8 martie să le oferim o floare și să le mulțumim pentru că există și pentru că ne fac viața mai frumoasă”, a declarat Cosmin Ciobanu, președinte interimar Organizația Municipală a TSD Constanța.  

Ani la rândul, tinerii social-democraţi de la malul mării au respectat această tradiţie şi au dus-o mai departe, ca o încununare a respectului şi preţuirii faţă de reprezentantele sexului frumos. 

Ziua Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *