Spread the love

REGIONAL AIR SERVICES (RAS) – Aeroport Tuzla a fost prezent și în 2019 la Bucharest International Air Show (BIAS) – cel mai mare spectacol dedicat pasionaților de aviație din România – unde s-a remarcat prin prezentarea sa nonconformistă. Pe 23 august, la Ziua specialistului, compania s-a prezentat ca dealer Diamond Aircraft și Helicopters Guimbal, dar și ca organizație de pregătire pentru piloți – având ca flotă de training aeronavele acestor producători. La stadul RAS, așezat în centrul expoziției, au venit numeroși posesori de licențe de piloți – aflați în căutarea unei aeronave, tineri care aspiră să devină piloți, reprezentanți ai altor școli de zbor și înalte oficialități din domeniul aviației civile și militare.

„Inedit a fost faptul că RAS a fost prezentat nu doar de managerii companiei, așa cum se întâmplă în general la târguri, ci a avut reprezentanți pentru toate nivelurile de decizie sau implicare – de la managing partener – Dorin Ivașcu, la piloți, instructori și elevi ai școlii. Fiecare dintre aceștia a putut oferi publicului perspectiva și cunoștințele sale asupra activității RAS”, au precizat reprezentanții RAS.

Ziua de 24 august a fost dedicată marelui public: elicopterul Cabri G2 amplasat la standul RAS a atras o mulțime de curioși, în timp ce avioanele Diamond, deja foarte cunoscute, au fost, din nou apreciate. La ediția din 2019 a Bucharest International Air Show au participat peste 40.000 de spectatori și 150 de aeronave.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *