Spread the love

De Ziua Tineretului, Tineretul Național Liberal anunță că lansează „Noi suntem voi”, un proiect care își propune „să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii”. 

„Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare”, susțin reprezentanții TNL.

De asemenea, tinerii liberali punctează faptul că „nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de dreapta din România și principala forță a opoziției”.

„Vom iniția o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL, vom organiza dezbateri publice în cadrul organizațiilor de tineret pe teme de interes național sau cu impact local, vom demara și o campanie online, pe rețelele sociale, și vom pune la dispoziție locuri în comisiile noastre de specialitate pentru cei care doresc să se implice într-un anumit domeniu”, concluzionează tinerii liberali.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *