Spread the love

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța a organizat, în acest week-end, alegerile interne pentru biroul municipal și județean. Astfel, în urma procesului de votare, președinte al organizației municipale a TNL Constanța a fost aleasă Alexandra Barbu, în timp ce în funcția de președinte al organizației județene Constanța a Tineretului Național Liberal a fost desemnat Cosmin Sava.

Fostul președinte al TNL Constanța, consilierul județean Bogdan Bola, a mulțumit tuturor tinerilor prezenți la eveniment pentru implicarea de care dau dovadă în  organizațiile de care aparțin și a felicitat noua conducere, urând succes tuturor in viitoarele provocări politice.

De astăzi, devin oficial <<senior>> al partidului, sper doar să nu fiu unul dintre aceia de care tinerilor le este rușine să spună că le-a fost coleg, așa cum s-a mai întâmplat. Las în spate o echipă puternică și unită, capabilă să își asume orice rol politic pe care organizația de seniori îl va oferi în luptele politice viitoare. Ca și până acum, vă asigur că vă puteți baza pe sprijinul meu pe parcursul următorilor doi ani de mandat. Dar nu uitați, doctrina liberală nu stă în câțiva oameni aflați vremelnic la conducerea partidului, iar echipele de la municipiu și județ trebuie să fie capabile să respecte și să ducă mai departe motto-ul tineretului liberal <<Prin Noi Înșine>> și să realizeze tot ce nu am putut noi în acest mandate”, a declarat Bogdan Bola.

Vârsta nu îi permite consilierului județean Bogdan Bola să candideze la un nou mandat și va activa automat în cadrul organizației de seniori.

La alegerile interne ale Tineretului Național Liberal Constanța au fost prezenți colegi liberali din Biroul Politic Național al TNL, precum vicepreședintele Maria Gabriela Horga și Radu Surugiu, candidat la funcția de președinte al TNL, alături de președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul George Muhscină, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Facebook Comments

One thought on “Tineretul Național Liberal Constanța și-a ales noua conducere”

  1. Nu doar că “Prin noi înşine!”. Ci mai mult: “Prin noi înşine, acum!” Şi nu oricum ci aşa cum este autentic şi bine, în slujba cetăţenilor, a cetăţii şi-a ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *