Spread the love

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a primit rezultatul testului Covid, care este negativ. Liderul social-democraţilor s-a testat după ce mai mulţi membri ai PSD Sălaj au fost confirmați cu noul coronavirus imediat după alegerile locale, iar Ciolacu participase la un eveniment alături de aceștia în campania electorală.

În aceeași situatie s-a aflat și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, și presedintele Consiliului Național, Vasile Dâncu, ale căror teste sunt de asemenea negative.

Ciolacu, Stănescu și Dâncu și-au făcut miercuri testul COVID-19 după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu lideri PSD Sălăj care ulterior au fost confirmați cu COVID-19. Ei au intrat de ieri în izolare și azi, după ce au primit rezultatul negativ, vor ieși din izolare.

Deşi nu a avut contact cu liderii organizaţiei de la Sălaj, Sorin Grindeanu și-a făcut și el testul, ca să fie sigur. În cazul său, rezultatul nu a venit încă. Gabriela Firea, care a participat zilele trecute la ședințe în sediul PSD, a spus că a purtat în permanență mască de protecție.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *