Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie. „NU va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, este un an de sacrificiu”

Antreprenorii au probleme reale și cer măsuri de susținere, în condițiile în care anumite sectoare au fost puse chiar la pământ în ultimele două luni. Printre ele și domeniul Horeca.

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie. Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic. (…) Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun. Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină. Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a precizat, în cadrul unei emisiuni televizate, proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România, Dragoș Petrescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.