Tensiuni în PSD din cauza listelor pentru Parlament. Darie și Dragomir la PRU?

Partidele își întocmesc listele pentru parlamentare. Tensiuni la cele mai mari două partide, respectiv PNL și PSD, iar în cazul primului, mai au puțin și se iau la bătaie. Propunerea președintelui Gheorghe Dragomir ca nici un actual parlamentar liberal să nu mai candideze a stârnit furtună în interior. În cazul PSD, recent s-a înregistrat o înfrângere: publicarea informației potrivit căreia Cătălina Ponor ar fi candidat din partea social-democraților constănțeni a stârnit reacții vehemente, iar sportiva a anunțat că nu va candida.

Problemele însă nu se opresc aici pentru PSD. Cei care au compus fosta conducere a Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie și Cristinel Dragomir se pare că nu au viață bună în actuala scăldare a apelor social-democrate de la malul mării. Dacă Darie are probleme mai vechi în partid, ceea ce l-a făcut în ultima perioadă să fie reticent și ascultător, Dragomir are, grație funcției la CJC, pretenții mult mai mari: parlamentar!

Între timp, se pare că cei doi ar apela și la o reorientare în spațiul politic. Sursele noastre din cadrul Partidului România Unită, concentrat în ultima vreme în „racolarea” social-democraților care nu își mai găsesc loc în propriul partid, ne-au precizat că există un dialog între „naționaliști”, pe de-o parte și Darie și Dragomir, de cealaltă parte.

„Ca orice zvon, e un zvon nu? Există dialog! Într-adevăr, au fost întâlniri, dar cei doi dacă vor face ceva, vor anunța săptămâna viitoare! Dar, întâlniri au fost!”, ne-au spus sursele noastre din cadrul PRU Constanța. De altfel, cei doi ar fi fost invitați să participe la ședința de astăzi a biroului de conducere al organizaţiei judeţene PRU.

Darie respinge afirmațiile.

Nu, nu știu, nu am discutat nimic în genul acesta…”, a spus Darie, pentru TOMIS NEWS.

Cristinel Dragomir: „Nu întreb pe la colțuri. Am primit oferte de la toate partidele. Mi s-a garantat, aștept să mi se comunice”

Declarații mult mai interesante ne-a oferit Cristinel Dragomir, din care reținem că oportunitățile pentru el sunt largi. Acesta ne-a precizat că a fost contactat în această perioadă de toate partidele, în afară de PNL și că se bazează pe garanțiile asigurate de actuala conducere a PSD, respectiv că va fi pe loc eligibil pe listele parlamentare.

„Ce pot să spun e că mi-am depus candidatura pentru un post de parlamentar la PSD, aștept să mi se comunice de la PSD dacă corespund sau nu corespund criteriilor și pretențiilor PSD. După ce o să mi se întâmple chestia asta, o să iau o decizie, pe care o s-o fac publică, nu trebuie să îți dea ție nu știu cine niște informații, ce pot să mai spun e că pe mine m-a contactat toată lumea, de la toate partidele, în afară de PNL, dar nu am luat nici o decizie. În rest, o să vedem ce mi se… eu sunt și membru PSD, consilier județean, mi-am depus disciplinat la partid, am înțeles că s-au analizat listele. Undeva, trebuie să mă anunțe și pe mine cineva dacă corespund sau nu criteriilor de performanță ale PSD. Mi se pare că sunt în regulă, de la conducerea partidului mi s-a garantat, ca să nu plec, eu am rămas disciplinat… om vedea… și dacă se va întâmpla să nu fie, o să văd ce decizie o să iau, dar nu m-am gândit încă! Nu mai fac parte din conducerea PSD, că mi s-a luat și funcția de secretar, i s-a dat domnului Donțu și nu am de unde să știu, nu am fost la ședințe, eu nici nu sunt din-ăla să întreb pe la colțuri, aștept să mi se comunice!”, a spus Cristinel Dragomir, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *