TECHIRGHIOL: Mesajul lui Stan, pentru Soceanu: „Duminică îți FACI BAGAJELE!”

Dintre toate localitățile județului Constanța, la Techirghiol se dă, de departe, cea mai interesantă bătălie politică. Acolo nu vorbim doar de chestiuni electorale pe 27 septembrie, ci mai ales de revanșe personale. Toate partidele și-au desemnat candidați, dar doar doi dintre aceștia au șanse reale: primarul în funcție, Iulian Soceanu (PNL) și fostul primar, Adrian Stan (PMP).

Adrian Stan beneficiază de un enorm val de simpatie și la Techirghiol s-ar putea produce una din surprizele care sunt așteptate în județ. Duminică se vor desfășura alegerile locale și Adrian Stan îi transmite lui Iulian Soceanu că… își va face bagajele.

„În Techirghiol îl avem pe Caragiale, dar nu în calitate de maestru, ci ca aplicare a personajelor sale. Efectiv curge mita electorală mascată! La începutul campaniei electorale, sub pretextul că premiază vârstnicii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, domnul care ne va părăsi duminică a mers la fiecare dintre acești bătrâni, dându-le câte 200 de lei! Evident, i-a și îndemnat să îl voteze, după ce, patru ani, nu l-au văzut la față… S-a inaugurat un parc renovat cu sute de mii de euro, complet inutil, doar pentru că… se vedea urât de la geamul casei lui! Străzile nu au canalizare, dar se sapă pe toate trotuarele, sub pretextul introducerii de gaze, fără să existe o rețea tubulară reală la poarta fiecărui utilizator! Toate acestea, pe banii din taxele și impozitele pe care le-a mărit în fiecare an, în mod nejustificat și aberant! Că tot veni vorba: el nu le plătește, deși ocupă DUBLU față de cât declară în acte că deține! Domnul beneficiar de extindere de mandat pe motiv de covid va trebui să aibă planuri serioase pentru duminică. Încep să îi recomand: rucsac, geantă…”, a spus Adrian Stan, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.