Tăriceanu anunță ALIANȚĂ cu Ponta! Dobre (PRO România Constanța): „NU AVEM NICI O ALIANȚĂ! Poate discutăm de așa ceva doar dacă ALDE IESE DE LA GUVERNARE!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță miercuri faptul că s-a semnat alianța politică dintre ALDE și PRO România, partid condus de Victor Ponta. Cele două partide vor avea grupuri comune în Parlament și ulterior vor stabili protocolul de colaborare.

CITEȘTE ȘI:

„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a anunțat Tăriceanu.

tariceanu alde ponta pro romania

Fake news, marca ALDE? PRO România DEZMINTE!

De partea cealaltă, Victor Ponta nu a vorbit de nici o alianță, susținând doar faptul că s-au făcut pași importanți, propunerea PRO România de formare a alianței cu ALDE rămânând fermă: împreună, doar dacă ALDE iese de la guvernare!

„Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes! Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!”, a spus Ponta.

Și deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, este de părere că președintele ALDE s-a grăbit, susținând că în momentul de față nu poate fi vorba de nici o alianță!

„Nici vorbă de alianță! A fost doar o discuție între ALDE și PRO România și așa cum a spus și Victor Ponta am putea să avem o alianță doar dacă ALDE iese de la guvernare! Nu știu dacă vor ieși de la guvernare, asta s-o spună ei! Ei știu dacă vor ieși sau nu! Nici Ponta nu știe asta, nici eu, doar ei știu dacă vor să iasă sau nu!”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.