Târgul „Constanța cu flori” își deschide porțile

Începând de joi, 26 septembrie și până duminică, 29 septembrie, parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va umple de culoare și parfum.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor, în intervalul orar 11:00 – 19:00, se numără lavanda, crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră. Totodată, cei prezenți la târg vor putea să cumpere produse apicole, dar și plante medicinale.

„Producătorii alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor”, au precizat organizatorii.

Târgul „Constanța cu flori” este organizat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat”  în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, iar intrarea la eveniment este liberă.

Toate detaliile despre eveniment, disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *